Monday, April 26, 2010

How Much Does A Small Topsy Turvy Cake Cost?

Brownies


Questi "cioccolatosi" dolcetti americani sono davvero deliziosi...la ricetta l'ho presa direttamente da una rivista americana acquistata a New York la scorsa estate...sono velocissimi e semplici da preparare...e il risultato e' strepitoso! Fidatevi! ;-)
All'interno io ho aggiunto delle noci ma ho anche provato a sostituire le noci con delle mandorle...il risultato è stato ottimo in entrambe le versioni! In questa ricette troverete anche l'aggiunta, a piacere ovviamente, dei marshmallows che in cottura si fonderanno piacevolmente con il dolce...sara' così una versione "golosissima" sopratutto per i bambini!!!


Ingredienti:




  • 100 gr di farina


  • 110 gr di


  • butter 160 gr sugar


  • 200 grams of dark chocolate 4 eggs




  • a generous handful of coarsely chopped walnuts (if desired you can also use almonds or pine nuts or mix ... a bit 'of dried fruit to taste!)


  • a generous handful of marshmallows (the ones I used I took in America were white mini marshmallows, but even those who are good in our supermarkets are generally ... bi-color and more 'big ... they will reduce in size, if desired, with just a knife!)


  • a pinch of salt


  • a few drops of vanilla extract or a half teaspoon of vanilla extract
Procedure:

  1. melt the chocolate in a double boiler with butter (1-2 photos)

  2. add sugar (3-4 photos )


  3. add the eggs, beat with a whisk or an electric mixer, the mixture ... (6 photos )

  4. and adds the sifted flour and vanilla and mix for good (7 photos )

  5. We add, finally, coarsely chopped walnuts and mashmallows (8 photos )

  6. a coated pan (35x25 cm circa) con carta da forno e versatevi all'interno il composto cercando di liverllarlo uniformemente con una spatola ( foto 9 )

  7. cuocere quindi i Brownies in forno preriscaldato a 180° per circa 20 minuti (funzione ventilato)

  8. lasciate raffreddare il dolce...trasferitelo su di un tagliere...e tagliatelo a cubetti (7-8 cm per lato circa) - foto 10




n.b l'interno del dolce sarà morbidissimo e leggermente umido...la superficie invece rimarrà piu' compatta e tenderà a formare delle spaccature

p.s. the last time I tried to mount the first eggs with sugar until the mixture was white and fluffy, then I added the ciocccolato with melted butter and then proceeding as described above ... I must say that brownies were even more 'soft! You choose which method you prefer ... both versions ... the cake was great and it disappeared in seconds!

:-) the next recipe!


Roby

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